Ventiler

Ventilserien Astorflow er designet etter disse kriteriene:

  • Vakuum
  • Renhold
  • Servicemuligheter
  • Fiskevelferd
  • Slitestyrke

Våre ventiler er designet for transport av levende fisk i vann

Astorflow-serien består av følgende varianter:

Astorflow 2

Astorflow 2 lanseres på Aquanor 2023

Astorflow 2 er skyvespjeldventiler, og kommer i ulike trykk-klasser. Felles for alle er ventilhus i plast, har full åpning, og ei utforming som tillater fisketransport. De er designet for å kunne erstatte de tradisjonelt benyttet skyvespjeldventilene i stål. Alle utgaver har visuell indikering av posisjon, og kan leveres med induktive giver i endeposisjoner.

Astorflow 2P er skyvespjeldventiler med PN6 trykk-klasse. Ventilhus i PA, garantert korrosjonsfritt. Spjeld i Super Duplex for god korrosjonsbestandighet og styrke.

Astorflow 2H er en lukeventil uten trykk-klasse. Ventilhus i PUR, spjeld i rustfritt stål. Hydraulisk aktuator som standard.

Astorflow 2LP er lavtrykks skyvespjeldventiler med hus i PA og spjeld i PET. Garantert korrosjonsfri løsning.

 

Last ned ytterligere informasjon:

Astorflow 2H databladAstorflow 2P databladAstorflow 2LP datablad

Astorflow 5

Astorflow 5 er en 4-1 ventil primært designet for fisketransport. Et løp inn og fire løp ut, eller omvendt, alt etter kundens behov. Den er skånsom med fisken, samtidig som den er enkel å rengjøre, vedlikeholde og operere. Den har flere porter for vasking, desinfeksjon, spyling og drenering.

Ventilen er utstyrt med visuelle indikasjon- og induktive sensorer for kuleposisjon. Ventilen har 4 systemer for posisjonering, 2 manuelle og 2 elektriske, der begge kommuniserer med fjernstyring. Kalibrering og kontroll kan utføres uten demontering av rør. Man vil få alarm dersom en mekanisk feil oppstår, eller styringen må kalibreres. Dette sikrer fiskevelferden når ventilen er i bruk.

En slik ventil alene kan erstatte 4 tradisjonelle 3-veis ventiler.

 

Last ned ytterligere informasjon:

Astorflow 5 datablad

Astorflow 3

Astorflow 3 er under utvikling og er bygd opp på samme prinsipp som Astorflow 5.

Astorflow 3 har L-løp, og når ventilen er posisjonert for å benytte 2 av løpene vil det tredje være helt lukket. Ventilen er utstyrt med visuell indikasjon for posisjon og induktive sensorer for kuleposisjon. Man vil få alarm dersom en mekanisk feil oppstår, eller styringen må kalibreres. Dette sikrer fiskevelferden når ventilen er i bruk. Kalibrering og kontroll kan utføres uten demontering av rør. Den har flere porter for vasking, desinfeksjon, spyling og drenering.

© Astorplast AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram